Bugün ki iş görüşmesinde yaşadığım saçmalıklar...

Bugün anadolu yakasında iş görüşmesi vardı ve ben avrupa yakasında oturuyorum.

iş görüşmesinde 14.00 anlaştık ama ben 13.00 gittim 1 saat erken gittim. gittim görüşeceğim kişi burada yok bekleyin siz dediler, çıktım dışarıya bekledim sonra yavaş yavaş birkaç kişi daha geldi böyle onlar da bekliyorlar tam 2 saat neredeyse kapının önünde bekledik, çoğu kişi beklemkten sıkıldı ve gitti ve bende gidicektim ama o kadar yorgun düştüm ki hem beklemekten hem de yoldan taşın üstüne oturup bekledim açıkcası hava da felaket sıcak iyice kavrulduk da.

ardından herkes gitti 3 kişi kaldı, diğer arkadaş ik'i aradı, görüşülecek kişi bölge sorumlusu hasta mı ne olmuş gelemicekmiş görüntülü mülakaat yapacaklarmış hani böyle bir şey varken niye çağırıyorlar hani çağırdılar gelmeyecekse niye beklettiler millet işinden gücünden vaktinden oldu, benim de görüşmelerim vardı ayrı bunun yzünden iptal ettim, randevular iptal oldu, üstüne üstlük maddi açıdan da ulaşım gerçekten kötü, sırf anadolu yakasına geçişim 2-3 mesait yani o kadar saçmalık

sonra konuşan çocuk gitti kaldık 2 kişi ve biz yine oturup sohbet ediyoruz derken içeriden eleman biri çıktı tekrar aynı şeyleri söyledi ve şu ana görüntülü mülakaat var gelin dediler, hani varsa da niye 2 saat beklettiler onu da anlamadım.

çıktık işte telefon wp den görüştük, görüştüğüm arkadaşta kim hangi rütbe bilmiyorum ama çok saçma sapan sorular sordu, kaç kardeşsiniz göçmen misiniz, aile de kaçıncı sıradasın, kardeşlerin ne iş yapıyor, anne baba ne iş yapıyor, kendimle ilgili sorular haric her şey sordular iyice sıkıldım. işle alakalı sorular soruyorum adam akıllı cevap yok konuştuk böyle sonra bitti biz sizi ararız dediler.

personel şartları iyi bana göre şu anki şartlara göre gerçekten iyi nereye gitsem 10-12 saat asgari ücret ya da altına çalıtırıyorlar köle arıyorlar, bu iş iyi olmasa cidden umursamayacaktım ama iş şartlarından dolayı bi şans vermek istedim.

2 saat bekledik sıcağın altında böyle imkanlar var beklettiler üstüne de biz sizi ararız saçma sapan sorular iş, görev tanımı bilgisi verilmedi rezalet bir sistem
bilinen bir firma üstüne üstlük ama isim veremicem.

ayriyeten tramvay, marmaray ve vapur bindim 1 tane türk yok resmen ayrı rezaletti orada çektim full çekiyor adım atılmıyor.