Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazının üstüne görsel maskeleme yapılmış işi iyi bilen birisi fazla para vermez gibi
EnsarAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20₺ maks
SalihDurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dürüst olmak gerekirse bu logoyu kabul etmezdim. Aslına baktığımıda logo bile değil. Estetik algıdan uzak, blend tekniği ile yapılmış.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 TL civarında
Evteks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Kanka bana da yapsana" logosu gibi olmuş yinede güzel ve asıl amacı olan mesajı veriyor.
Noxrem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 TL veririm.
DevilKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tekrardan revize edilmesini ister,para vermezdim.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Logo değil ki bu
voLwy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurgu hoşuma gitti, balon ve dolar işareti ama yaptığınız logolarda görsel maskeleme yapmayın. Büyük sitelere bakın logolarında maskeleme var mı? Yapılan logoların basımınının da olabileceğini düşünerek logodaki renk sayısı az olmalı ve küçülüp büyütüldüğünde farkı olmamalı.
Arinars adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Bizim yegen de uğraşıyor istesem ona yaptırırım" logosu bu.
Forumda Profesyonel olarak grafik tasarımı ile uğraşan birinin yaptığı tahminimce 15 dakika vaktini ayırdığı logo bu.

150 tl ödeme yaptım ücrette sorun yok. Daha Profesyonel bir çalışma sonucunda daha fazla verebilirdim kişi ne dediyse ben onu attim.

Açıkçası tutup ben bu logoyu siteme koymam. Az para verdik dedik kendisine de memnuniyetsizliğimi dile getirmedim öğrenci bir arkadaş fakat ;

Demem şu ki yetistiremeyeceginiz veya aldığınız parayı küçümseyerek, 15 dk lik uğraş sonucunda bunu bana paylaşmak edepsizlikten başka bisey değildir.

Umarım kişi konuyu okuyup hatasını telafi eder.