kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabı telefon doğrulaması ile güvene alırsın. sonra tatil moduna geçirirsin oldu bitti. 3-5 Sene sonra belki işin düşer kullanırsın. Sildirmek niye ?
Kimlik bilgilerinin verilmesinden falan endişe duyuyor sanırım .d