mantıklı bir yorum yapmışsınız hocam.
eleman elindeki topluluğu kaybetmek istemiyor. her seferinde topluluğa vurgu yapıyor, şimdi dükkanı kapatıp gitse sıfır ama sanırım planı kitle hazırken bir hamle daha yapayım diye düşünüyordur. örnek risksiz basar 10 milyar, yarısını dağıtır elinde luna ust bulunanlara, yarısıda piyasada işleme girer, proje mroje sunmasına gerek yok, iki satır kod ile yine trilyonluk olurlar. takasları da borsalar üstünden yaparlarsa, direk zaten listelenmiş olurlar. sistemdekileri bir arada tutarak ve elindeki lunalari takas edenlerle birden markette hızla sıralamaya girer. kısa sürede büyük para sokabilirler. hatta fiyatlama yapmak için, ellerindeki nakitle yukarı doğru alım emirleri ile istedikleri rakamı da bulurlar. şimdi benim merak ettiğim dağıtım oranı vs..
Bu saatten sonra hiçbir şey olmaz, yeni coinde çıkarsa margin'de scalp coini olur ancak vurur geçerler. Topluluk dediği 70-80 dolardan elinde binlerce luna kalmış olanlar var, mecburen parasını kurtarmak için bunları bir kere daha tokatlarım diye düşünüyor. Zararı az olanın asla uğraşmasını tavsiye etmiyorum, piyasada itibarı sıfırlandı.