cildiye konusunda bende sorun yaşadım bayagı,artık ugraşmayıda bıraktım gerçi.geçen yaz ocagın üstündeki,altı yanıyor haldeki çaydanlıktaki su oldugu gibi sol ayagımın üzerine döküldü.aylarca ugraştım ugraştım randevu alamadım cildiyeden.sol ayagım filmlerdeki ejderha ayagına döndü bildiginiz (yada lucifer dizisindeki başrol adamın şeytan oldugu halini hatırlayanlar olucaktır,onun derisi gibiydi ayagım valla) hani bi söz vardır,allah dagına göre kar verir diye.sakarım mı diyeyim,umursamızım mı diyeyim bende yara bere çok olur.sürekli biyerlerim kesilir bilmeden,morarır,kanar,şişer.kaza çok olur bende yani,vücutda alışık hızlı iyileşmeye çok şükür

bildigin kendi kendine %80i iyileşti zaman içerisinde.sonra baktım zamanla geçiyor,peşine düşmeyi bıraktım.ama bi arkadaş tutturdu bari eczanaden yanık kremi filan al,işlemi hızlandırır diye.kendiliginden iyileşmesine ek olarak o kremide kullandıktan sonra %95-96 düzeldi ayagım.şuandada hala gözle görülür bi yara var işte sıcak suyun ilk temas noktası/en çok zarar gören yerde....dedim bari bu küçük yeri göstereyim doktora gidebilirsem,bu ara doktor ayrılmış hastahaneden ve şehirdeki özele geçmiş kısa bi süre önce.devletde gidemedim,özele gidicem mecbur aynı doktora...