Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tecil hakkım kalmadığı için askerlik yoklama işlemleri yaptım 1hafta önce. Sağlık ocağı göz çizdirme ameliyatı olduğum için göz doktoruna sevk etti. 25 mayısa randevu verdiler. Fiş ilede sıra alamıyorum.. Süreç uzadı benimde canım sıkkın.. Acil hastalığı olanlar, maddi durumu olmayanlar hizmet alamıyor onu öğrendim.
Maddi durumu olanda dahi sıkıntı var hocam. Kayınpederimi kulak burun boğaza götüreyim dedim. Özel sandık emeklisi. İzmirde belirli hastaneler ile anlaşması var. Medicanaya götürmek zorundayız yani. 2 hafta sonraya gün verdiler. Televizyonda sabahtan kuyruğa girerdik şimdi mis gibi evden randevu alıyoruz diyenler var ya! Yahu o zaman teknoloji yoktu randevu siste yoktu hadi. Şimdi zorunuz ne? Ha bu arada görevim gereği yıllardır manisa kulaya giderim. İzmir devlet hastanelerinde yer olmadığı için en son 3 yıl önce kula ya gider muayene olurdum. Yine yolum düşünce dedim fırsat bu fırsat hemen randevu alayım. Bir baktım tüm randevular dolu. Yani manisanın unuutulmuş kula ilçesinde dahi randevu yok.