Telegramda grubun birisinde bigün çocuğun birisi 1 dk lık btc grafiğine bakmış (tahmini 1-2 aylık grafik bilgisiyle &#128513
dediki binance de adamın biri 50 btc lik satış yaptı çok fena dump geliyor dikkat edin vs uyarılarda bulundu 😂😂😂
o günden sonra anladım ki şu piyasada kazanmak istiyorsan grafik bilgisi kesin ve kesin şart değil.
2 aylık grafik bilgisiyle doge için 6 dolarlık çizgiler çekenlere şahit olduk tüm boğa sezonu boyunca.
telegramı tavsiye ederim kesinlikle bilgi akışı ve karşılıklı yazışma olayları çok akıcı
ben orda öğrendim Kripto paraları
3.5 sene oldu hala zerre grafik bilgim yok ama 2021 yılının başından mayıs ayına kadar çok iyi kazançlar elde ettim küçücük bakiyeyle
tecrübemi de kat kat artırdığımı düşünüp airdrop, bounty, testnet vs ücretsiz olan yerlerden güzel de kazanç elde edebiliyorum. şu ülke şartlarında sadece airdroplar bile zengin etmese de nakit sıkıntısı çektirmiyor bana.
mesela son 5 aylık airdroptan kazancım 5k dolara yaklaştı nerdeyse. millet 8 bin lira maaşı çok büyük bi rakammış gibi düşünürken ben dolarları 15-16 liradan satıp çatır çatır eziyorum 😁😁