macbook adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim, hepimize geçmiş olsun. Fakat ben hala sorumun cevabını alamadım (: , şuan wildweste veya farklı bir yere mail atabilecek bir durum da değilim. Şuan için yenileme ücretini yapsam zaten 120 TL'lik bir ücret çıkıyor. Ben bu domaini zaten kullanmayacağım sadece istiyorum ki başkasının eline de geçmesin. Çünkü kurumsal müşterimin firmasının .org uzantısı. Firma zaten kurumsal bir yer. Bu uzantı firma için çok önemli. Ben yine o ücreti vereyim 1 yıl daha bende kalsın. Elbet 1 yıl içinde bu sorun düzelir modundayım. Şuan maçı uzatmalara oynamak istiyorum. 1 yıllık yenileme yapıp hala domaine erişimim olursa zaten aklımda ki plan wildwest ile iletişime geçmek. Fakat şuan domainin 3 günü kalmış. Ben şuan 120 TL ödemesini yapıp 1 yıl uzatsam o 1 yıl içinde elbet mailleşip bir şekilde alırım düşüncesindeyim. Tek temennim domainin benden kaybolmaması. Domain süresini uzatsam istediğimi elde etmiş olur muyum ? Sayın forum üyeleri. Teşekkürler.
Şimdi hocam siz net bir cevap arıyorsunuz ama net bir cevap yok. olayları size anlattık ....
birde siz deneyin bakalım 120 TL'yi ödeyin belki yenilerler. benim arkadaşım 4 yıllık almış domaini daha 2 yılı varken boşa çıkartmışlar. sizce 120 tl ödeme ile bir yıl daha uzatırlar mı? siz ödersiniz yine boşa çıkartırlar.