Değerli arkadaşlar merhaba,
Konumuz hakkında gelişme var. Sağolsun R1O.net avukatı Sayın MUHAMMED CEMİL İMAMOĞULLARI ile bugün görüştük. Çok ilgili ve samimiydi. Olayı çözeceğimizden hiçbir şüphem yok. Şimdiye kadar d0landırılanların olayın üzerine düşmediğinden bahsetti. r10.net olarak başvurulduğunda olayda mağduriyet olmadığı için davanın ilerlemediğini. Benim gibi mağdur olan birinin olayın üzerine gitmesi durumunda sonuç alınabileceğinden bahsetti.

Ben de dedim tüm gücümde buradayım sağolsun değerli avukatımız benden olayı özetlememi istedi. Bende elimde ne kadar veri, yazışma, foto varsa kendisine gönderdim;


Muhtemelen önümüzdeki hafta içinde resmi başvuruyu yapıyoruz. İlgili ve alakaları için değerli yöneticimiz @Admin; Coşkun beye ve @Avukat; Muhammed beye teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Onların yönlendirmesiyle SOSYAL MEDYA ve tüm kanalların İHBAR HATLARI ile de görüşmelerim sürüyor. Onlar start ver dediği anda kasıp kavuracağız bu olaylarla ülkeyi.
O veledi benle tanıştığına pişman edeceğim Allahın izni ve sizlerin desteğiyle...