Rothstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rezervlerini zaten çöküş öncesi ust ve luna sahipleri için harcayacaklardı, sonradan luna alanları umursamıyor luna vakfı. forumda birçok insan luna almaya devam ediyor, önce 500-1000 tl gibi ufak miktarlarla başlamaya karar vermişlerdi, şu anda daha fazla almaya başladılar. Çok fazla sıfır olduğu için rakamlardaki yükselme ve düşme oranlarını umursamıyorlar veya göremiyorlar. Birkaç gün önce 8 milyon luna aldığımı söylemiştim, 1300 TL’ye. Önce tek kuruş yatırmaya korkanlar şu anda düşünmeden alıyorlar, gelişmeleri takip etmeden. Ben parayı 11’e katlayarak ertesi gün sattığımı söyledim, bunu da neden yaptığımı detaylıca anlattım. Amacım sadece insanlara yardım etmek. 1 dolar için ağlayan insanlar var forumda, 10 dolar kaybetseler ipi alıp sıvı sabuna bulamaya başlayacaklar
Etmiyorsun abi etmiyorsun kurban olduğum.

Ben sana söylemedim tek o lafı.. Konunu özenle okudum açtığında..

Ben diyorum ki kendileri üzülecek içlerinden 1$ olsa milyonerim diyorlar ama o öyle olmuyor.

Arz nedir , talep nedir , dolaşımda kaç adet oldu bilmeden sadece alan adam mı balinaya yem gider biz mi ?

Biz gitmeyiz çünkü biz gözü tok adamız.

7 k zararım var 2x leyim olursa dedim 2x i bi tık geçti vınnn..

Yeter bize ama adam bir sıfır daha atsın diye bekliyor balinalar bi tıs diye adam alıyor 40 dan şuan para 10 da...

Hatırlatma , 20 yaşını geçmiş adama para kazanmayı , kaybetmeyi sorumluluk almayı biz mi öğretcez..

Kendisinin bileceği iş.

Konu biraz sana patlamış gibi oldu ama kusura bakma bi an hışımla yeter artık diye girdim.

Özür dilerim.