selamlar

yaklaşık 9-10 senedir saç egzamasından muzdarip biri olarak gitmediğim cildiye dahiliye test cart curt ilaç vs kalmadı hepsini yaptım doktorların önerdiği fakat elde var sıfır verdikleri serum ve şampuanlar o anlık fayda etsede tekrardan seyir ediyodu.

Özellikle kulak arkası ve alnın saç ile birleşim yeri...

Siyah veya koyu t-shirt giydiğimde omuzlarıma kadar kepek dökülü gözüktüğü için giymiyodum o derece...

Geçen hafta istanbul seyehatimde yakın dostlarımla akaretlerde otururken arkadaşım bu konuyu açtı ve kuzeninde de bu sorun olduğunu aynı benim geçtiğim sağlık prosedürlerinden geçmesine rağmen çözüm bulamamasından bahsetti ve SEBAMED kepeğe karşılı etkili şampuanda bu sorunu çözdüğünü söyledi o an bi heyecan sardı herşeyi tükettiğim ve fayda göremediğim için denemek için sabırsızlanıyodum.

Direk trendyola girip siparişimi verdim ürün 1 gün sonra elimdeydi gerçekten 1 tane kepek veya egzamaya dair iz kalmadı şuanda müthiş derecede memnunum ayrıca doktorların önerdiği şampuanı kullanırken saçım kat hissi gibi dururken bunda yumuşacık hissinide yakaladım.

Sonra gittim sebamedin ne kadar ürünü varsa tamamen fantezi sipariş ettim tüm kişisel bakımımı o markaya döndürdüm sabunlar jeller vs vs...

Tüm ürünler bittikten sonra tekrar yaşayacak mıyım bilmiyorum fakat uzun bir süre sıkıntı çekmeden kafam rahat olacağının farkındayım..

NOT : Doktor tavsiyesi olmadan aynı deneyimi head and shoulders clinical strength şampuanı ile de denemiştim fakat başta verimli sonuç alsamda 4-5 kullanımdan sonra sorunum devam etti.

Benim gibi bu dertten muzdarip olan varsa 1 kişiye faydam olursa diye bu yazıyı yazmak istedim.

İmla ve yazım kurallarına dikkat etmeden düz bir şekilde yazdım bu yüzden hatam varsa affola.