havva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yabancı kişiler tarafından ufak değişikler ile çok kişi satmakta piyasadaki bir çok yazılımı başta smm ler olmak üzere ve herkez bunun farkında fakat bunu yapan Türk biri olduğu zaman direk müdahale ediliyor. Burda amacım warezcileri savunmak veya ***** kullanmak haktır demeye çalışmıyorum. Sadece neden yabancılara müdahale edilmiyor da sadece türklere müdahale ediliyor. Acaba onlarla arada farklı bir bağlantımı bulunmakta şüphe uyandırıyor. Türklere gelince yasak onlara gelince yasal mı oluyor. Bence burda bir ayrımcılık söz konusu veyatta güç yetmeme, iş birliği vb. Vb.
Lelo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer şirketiniz için kurumsal üyelik alacaksanız yeni hesap açabiliyorsunuz. Ancak onun dışında bildiğim kadarıyla multi üyelik yasak.
Evet onu biliyorum da kurumsal üyelik de 2 hesap açılabilir ama aklıma takılan şu soru var mesal bir firma 1 hesap kullanıyor ise 2 hesap da farklı ad ile açtığı ise bu işte bir gariplik var Tahminim kimsenin günahını almak istemem ama Mern*s tahminim önüne gelen tc ile açar ise r10 seneler den beri var r10 da admin ler daha iyi bilir ama bu konuda bir el atmaları lazım benim düşüncem böyledir.