KayipKuzu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum işin direkt içindeyim, özetle bir sonraki ay başında kapatırsan hiç bir şey olmaz. Bunu eğer taahüdünü verdiysen zaten kayda almışlardır, zaten yapabilecekleri en fazla maaş haczi, banka blok yazıları göndermek ve bunu da bu para için uğraşmazlar şimdilik diye düşünüyorum, yine belli olmaz.

Bu avukatlık bürosunu 3-5 kişi olarak düşünme, bunlar çağrı merkezi usulü binlerce kişinin çalıştığı yerler. Öyle "bizi bu kişi şikayet etti bunla uğraşalım" diyecek bir ortam yok yani. Gelen sms'lere gelirsek engelle geç, sms'in hukuki bir yükümlülüğü olmaz, hukuki yükümlülük olan tebliğ kağıdı yalnızca ptt'den gönderilen taahütlü yazılardır, buda zaten sana her durumda ulaşır.

Umarım destek olmuşumdur, ek bir şey sormak istersen özelden yazabilirsin.
Çok teşekkürler. Dosyalar epeydir vardı fakat ödeyemedim gücüm yoktu. Verdiğim tarihlerde de ödeme yapamadım hiç. Şimdi de taahhüt ettiğiniz tarih geçti gün içine kadar ödemezseniz işlemler başlatılacak diye smsler geliyor. Bu her gün oluyor. Amaç korkutup ödeme yaptırmak bunu biliyorum ama gerek var mı? Mesaide olabiliriz, hastanede veya toplantıda olabiliriz. Ayıp bir durum bence. Borcum borç inkar etmiyorum ama bu durumlar da ne kadar etik tartışılır. Sms red sorun yaratmaz derseniz sms red yapacağım.