Dediklerim ne kadar doğrumu ? Kimseye yalan atmam gerekmiyor.
Olay dün gece oldu.
Server firması hala yedeği bulmaya çalışıyor büyük ihtimalle bulamayacak çünkü yedek almamışlar.
Sizin ve diğer siteleri silmiş değilim.
en son kayıt 23 Nisan: İnegöl Güven Psikoteknik
https://com.com.tr/dizin/detay/inegol-guven-psikoteknik
Forumda kimseye para ile bir şey satmıyorum.
Saçma sapan sanki para verip hizmet almış ve mağdur olmuş gibi yazmanıza gerek yok.
Gidem datam sadece o değil diğer birkaç sitemde gitti tabiki bu sizi ilgilendirmiyor.
Ayrıca forumda bu COM projesi ile ilgili beni defalarca yerden yere vurdular. İnan hiç umrumda değil.
Güvenmiyorsanız bir daha kullanmazsınız.
Hocam durumu yanlış anlamışsınız. Forumda backlink alabilirsiniz diyerek dizin sitenizin bağlantısını paylaşıyorsunuz. Hiçbirşey kazanmasanız bile böyle bir durumda insanları kandırmış oluyorsunuz. Tekrar söylüyorum bilgilendirmeniz gerekirdi, sonuç olarak ne gibi sorun yaşadığınızı ben bilemem, ben şans eseri öğrendim bu durumu ayrıca birşey kazanmıyor olmanız işinizi düzgün yapmanıza engel olacak bir sebep değil. Siz bu konu ile forumdan Firma rehberi anahtar kelimesinden hem hit hem backlink almış oluyorsunuz, bunun dışında da google news sayfanıza takipçi çekmiş oluyorsunuz, size göre bunlar önemsiz detaylar olabilir ama durum böyle. Ben dizin sitenize forumdaki konuya güvenerek backlink alıyorsam forum kuralları gereği site illegal değil ise siteyi kaldıramazsınız, kaldırırsanız da en azından bilgilendirirsiniz. Daha dün yaşandığını söylüyorsunuz ve bende şans eseri bu sabah fark etmişim. O yüzden herhangi birşey demiyorum zaten. Sitelerimi de tekrar ekledim bakın, siz bilgilendirme geçtikten sonra.