Şimdi aşağıya linkini bırakacağım videodaki yorumları translateden çevirin. İnanılmaz yorumlar var, gece gece çok üzüldüm ama gerçekten öyle kötü durumdayız ki.

Yorumlar;

İngiltere'de %7'lik bir enflasyon oranı için paniğe kapılıyoruz... En azından bundan ucuz tatiller çıkaracağız.

Türk hisselerini taban fiyattan almanın tam zamanı mı? Türkiye büyük bir ülke ve yiyeceklerini pahalı ithalatlar olmadan üretiyor.Türkiye iyi bir destinasyon ve USD ile her şey çok ucuz. Türkiye lirayı altın Dinar ile heba edecekti. Artık Türkiye'deki her şeyi satın almanın zamanı geldi.

Türk lirasının serbest düşüşü Pakistan için aslında iyi. Türkiye'yi tatillerde ziyaret etmek artık çok daha ucuz olacak ve turizm sektörünü birbirimize destekleyebiliriz.

Bakın sevgili din kardeşlerimiz pakilere bile tatil destinasyonu olmuşuz :d

Bu arada beni yanlış anlamayın ben liberal bir görüşe sahibim. Bir yabancının hisse senetlerimizi satın alması veya konut satın alması sorun değil. Fakat bunlar ne yazık ki bir kişi tarafından üretilen kriz nedeniyle çok ucuza gittiği için üzülüyorum. Yani biz her seferinde değeri 100 bin dolarlık bir konutu 200 bine sattığımız için, 10 liralık senedi, 15 liraya sattığımız için sevinmeliyken, bu kadar ucuza gitmesi durumun vehametini ortaya koyuyor. Türkiye demokrasi ve hukuktan o kadar uzaklaştı ki bu çerez fiyatlarıyla bile kimse yatırım yapmıyor.
,

https://www.youtube.com/watch?v=mJCJB6yagms