Nasip et Allahım darısı bize hocam bıçağa merakı varsa
Star knife olarak yapabiliriz belki canlıların içini incelemeyi seviyordur farklı bakış açısı
Bıçak mı. 😅 Hocam sen biraz daha düşün kız arkadaşı konusunu. Nazik biraz 😅
Arkadaşımız güzel demiş. Ona özel bir hediye olmalı. Bunu bu zamana kadar sezmen gerekli. Ben mesela instagram da çekilişle kaybettiği bez bebeği almıştım kendisine. Kadınla irtibata geçtim ve tıpa tıp aynısını yaptırmıştım. Nitekim bez bebek bende kaldı ama orasını karıştırma 🤣
Son zamanlarda kutu hediyeler rağbet. "Benden sana" sitesi var. Bir kız arkadaşımıza almıştım. Arkadaşım resmen bayıldı. Tavsiye ederim
Bir kalem. Her zaman anlamlı bir hediyedir. "Kalem hediye" sitesi var. Kız arkadaşının adını yazdırarak bir kalem hediye edebilirsin. Yine üniversite zamanım da ödevim de yardımcı olan sınıfımdaki bir kıza yaptırmıştım. Kız çok özel hissetmişti kendini. Mühim olan mesele de bu. Özel hissetmeli.
Diğer türlü, onu en iyi analiz edecek kişi sensin. Şunu söyleyebilmen gerekiyor. "Yaa ben en iyisi şunu alayım ona. Çok sevecek bence"
Tabi bu hediyeyi de verirken bir yemekte yapsan çok daha güzel olur. Yemek + hediye = Binlik olduk ustaaaa 🤣
Karar senin