O zaman her yerde millete X kişinin adında üyelik oluşturmuşsunuz diye aciz bir savunma yapmayın kendinize gülünç duruma düşüyorsunuz. Benim hizmeti kullanıp, kullanmamam önemli değil, kullanacaktım script yazdırıyordum daha
@SrkN; ilgilenecektir, ben aldığım hizmet karşılığında 1 yıllık hizmet almak istiyorum. R10.net üzerinde kampanya olarak siz yaptınız bunu, kafanıza göre iade edemezsiniz.
Evet haklısınız hizmeti kullanıp kullanmamak size kalmış fakat kullanmadığınız ve her hangi bir kaybınız olmadığı halde mağdur edebiyatı yaparak insanları yanıltmayın.
Eminim siz şimdi hizmeti aldığınız tarihten beri ( 25/02/2022 ) script yazdırıyordunuz, haftalardır web sitenizde ki tema aşağıda ki gibidir ve bu süreçte de hiç bir veriniz bizde barınmadı.
İşi gereksiz bir şekilde uzatıp tamamen insanları yormanızda ki amacı anlamış değilim. Verdiğiniz yalan beyanlarla elinize ne geçmesini hedefliyorsunuz? kısaca özet geçmek gerekirse.
*07.04.2022 tarihi öncesi yaşanan tüm olaylar eski yönetime aittir ve bizlerde firmayı devir alırken mağduriyetleri gidermek adına işlemleri sağladık.
*07.04.2022 tarihi sonrası ulaşma sağladığınızda hizmetiniz aktif edildi fakat hiç bir şekilde kullanmadınız. ( Kullanacak olsaydınız hesabınızı doğrulardınız çünkü hesap doğrulama işlemi yapılmadan hizmetlerim sayfasına ulaşamazsınız. ) + Hizmeti kullanıp kullanmamak tabi ki bizi ilgilendirmez fakat hiç bir kaybınız olmadığı halde burada mağdur edebiyatı yapıp insanları kandırmaya çalışmanız hiç hoş bir şey değil.
*Size 10.05.2022 tarihinde tüm detayları paylaştığımız bir mail gönderene kadar web sitemize en son ki giriş tarihiniz
25/04/2022 şeklindedir yani biz maili göndermesek bilgi vermesek hiç bir şekilde bir sonra ki girişinize kadar haberiniz olmayacaktı ( ki yine hesap doğrulaması yapılmadığı için hizmetlerim sayfasına ulaşamayacaktınız ve hizmetinizin durup durmadığını öğrenemeyecektiniz. )
*Bu yaptığınız karalama olayı ve üsluplarınızdan dolayı şirket politikamız gereği size hizmet
verilmeyecek olup iban bilgisi iletmeniz halinde tüm ürünlerinizin iadesi sağlanacaktır.
İlgili yöneticinin de tüm yorumları göz önünde bulundurarak tekrar karar vermesini rica ederim.
@SrkN;
@ServerPark;