Hocam bu ara herkesin üstünde bir sinir stres var çözemedim. En yakın örnek az önce forumdan bi abimiz yazdı anlaştık 10 dk kahve suyu koymaya gittim mesaj atmış görmedim gördüğümde dönecektim bir baktım 10 dk içinde dönüş yapmadığınız için almayacağım hayırlı satıslar demiş. (Canım abim yanlış anlamasın, daha sonra konuştuk ticareti gerçekleştirdik sadece genelleme yaptım

) Problem değil fakat bu sadece bir örnek. Mesela bir iş alıyorum 0 stres işi yapmaya çalışıyorum iş bitiyor sürekli ek istekler geliyor kırmayayım diyorum sürekli sürekli ek istekler geliyor. Şuraya şunu ekleyebilirmiyiz, şuraya şunu ekleyebilirmiyiz vb. Tamam diyorum benim hizmetim bu ama 1 gün mola vereyim diyorum hemen sertleşiyorlar. Sanırım açık uçlu hizmetlere artık politika ekleme zamanı geldi, satış sonrası 1 ay sonra bile birşeyler ekletmeye çalışıyor insanlar. Biz de sert adam rolü oynamak zorunda kalacağız sanırım artık.
2 Gün önce de bi abi ile iş yapacaktım ücreti söyledim ve yollaması halinde işe başlayacağımı söyledim aldığım cevap "Tamam istemiyorum." bu cevabı almamın tek sebebi ücreti istemem. Piyasa ölüyor ölüyor.