Muhammed280916 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@CGLR; hocamız bu konuları gayet iyi biliyor, o yüzden dediğiniz şeyleri söylemedim ayrıca sayfa gezip bozuk var mı diye kontrol etmek diye birşey yok. Taş devrinde yaşamıyoruz. Console taraması ile saniyeler içerisinde hata olup olmadığı anlaşılabiliyor.
Hocanızın bu konuları ne kadar iyi bildiğinin bir önemi yok, ben yorumumu sizin veya konu sahibinin bilgisine göre değil bu konuyu okuyup deneyecek olan üyeler için sizin yorumunuzu tamamlayacak şekilde yaptım. Bu konuyu okuyarak bu yöntemi aktif hale getirip tüh bizde çalışmıyor bak siteyi bozdu demesinler diye yanlış bir fikre kapılmalarını istemiyorum.

Ayrıca taş devri ile ne alakası var bunun anlamadım. Ben demiyorum ki bu işi yapan kişi tüm yazıları tek tek gezsin. Wp bir sitede page,post ve sizin sonradan kazandırdığınız gibi birkaç tane şablon bulunur. Rocket de zaten bu şablonlara göre cssi biçimlendiriyor. Bu 3 4 şablonu kullanan 1er tane sayfayı gezmek yeterli ve bence hiçbir araç gerçek kullanıcı deneyimini yansıtamaz. Hepsi kandırılmaya müsait. Test için farklı cihaz ve tarayıcılardan mutlaka sağlama yapılması gerekir.