Atomwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aşırı sevindim takipçiniz olacağım bundan sonra son olarak birkaç extra fikir de vermek istiyorum .
misal haber botu yapıcaksınız anladığım kadarıyla wbots tarzı fakat biraz daha ileri düzey birşeyler ve çok özellikli bir sistem yaratıyorsunuz .
bu getireceğiniz botlarda spinleme , özgünleştirme , gibi özelliklerde yer alacakmıdır ?
-Feed veya xml linkini girince tüm içerikleri çekme sistemi getirebilirsiniz hedef sitenin xml linkini veyahut feed ini girer ve içerikleri çeker
( buna özgünleştirme ve spinleştirme gibi özellikleride dahil ederseniz zaten inanılmaz bir noktaya ulaşır)
- jasper ai gibi yapay zeka ile içerik yazdırılan platformlardan api ile sistemi çekseniz ve sisteminize üye olan kullanıcı buradan kendi hedef kitlesine yönelik içerikler tık diye oluştursa yapılabiliyormudur bilmiyorum bu sistemi kredilendirirsiniz mesela öylede düşününelbilir
- resim içinse google üzerinden veya stocklar üzerinden sadece anahtar kelime aratılarak çağırma işlemide yaptırtırılabilir düşünebilirsiniz
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Fikirler çok güzel. Hepsini deneyeceğim. Haberler için yasal apileri kullanmayı düşünüyoruz. Spin tarafını hallettik. Resimlerde de özgünleştirme kısmında uğraşıyoruz. Dilerseniz yeni sürüm yayınlandığında sizi etiketleyebilirim