ozturrk34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç aydır bu foruma üyeyim anlamadığım nokta sürekli Seyyit isimli birisinin ************** yaptığı yönünde konular var fakat bu arkadaşı dava eden yokmu ? Yada bu arkadaş nedir necidir nerede oturur kimse mi bulamadı? Yada birileri sürekli ************** yapıp bu arkadaşın üzerine mi atıyor anlamadım gitti.
Hocam çok dava açan varda direk kendi banka hesabına almıyor atıyorum papara kiralıyor vs vs haliyle asıl kişiye ulaşılana kadar aylar hatta yıllar sürüyor asıl kişi bulununca da en fazla 1 sene hapis yer bide sigortalı bir yerde çalışırsada maaşına el koyulur pek bir şey olmaz ondan dolayı zaten dolandırmaya devam ediyorlar. Şuan günümüzde Suriyelere vatandaşlık verilince banka hesabını daha rahat açabiliyorlar ve açan suriyeleri aylık 4-5 bin TL gibi miktarlar teklif sunsan düşünmeden evet derler. Sen nereden biliyorsun derseniz çalıştığım bir iş yerinde Suriyeli bir kişide çalışıyordu ona biri teklif etmiş sosyal medya üzerinden ben kabul ettirmedim anlattım durumu öyle vazgeçmişti.