bir kaç kişi kurtarmanın derdindeyim. zarara uğrayıpda intihar edenleri de gördük hocam. bir kişi uslanmayacaksa her türlü uslanmaz zaten yapacak bir şey yok. sözüm meclisten dışarı.
Caiz olup olmaması konusunda ben de kesin şöyledir diyemiyorum, en azından şimdilik. Arkasında güçlü bir teknoloji var, çok hızlı ve düşük maliyetlerle 7/24 para, ödeme transferleri yapılabiliyor vesaire... Lakin bir o kadar da manipülasyona açık olması konusu da var. Kriptolarla ilgili şahsi düşüncem bu yönde. Gelelim işin bir diğer boyutuna.
Senin "Ben kripto paraların caiz olmadığını düşünüyorum ve birkaç kişi de olsa bunu okuyup bir farkındalık oluşur diye çabalıyorum" yaklaşımını takdir ediyorum. (Linç yiyeceğini bilmene rağmen)
Herkesin nasıl ki, saygı çerçevesinde olmak koşuluyla sana "
@ysozmen; sen yanlış düşünüyorsun şu sebeplerden caizdir vs.." deme hakkı varsa
senin de doğru gördüğün bir şeyi burada söylemeye sonuna kadar hakkın var.