Tartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kütletmeyle bu tarz basit aletlerle kalıcı olarak geçeceğine sanmıyorum.
bu hareketi yani yamuk durmayı bi cogumuz sürekli pcde oldugumuz için istemeyerek yapıyoruz.
Teşekkürler
Mert.in adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne kütletmesi Allah aşkına, ters bi hareketinizde felç bile kalabilirsiniz mazallah. Ne gerek var alın bir ortopedi randevusu gidin.
Dikkat edeceğim.
alicangunduz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kütletme kendimiz yaptığımızda aslında tehlikeli bir durum boyun ve omurga için, gösterdiğiniz alet olmadan da yapabilirsiniz veya aleti alacağım diyorsanız aynı alet daha uyguna satılmakta fakat

Mert hocamında dediği gibi uzman birinin bakması en iyisi olacaktır. Ve bel ağrınız için eczanelerden dik duruş için korse temin edebilirsiniz doğru duruşta geçmesinde etkili olduğunu düşünüyorum.
Teşekkürler
okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kütleme ile geçecek işler değil onlar, sırt çalışması egzersizleri yap düzenli bir şekilde.
Hareket etmeyen eklemlerin olduğu için kütletmek sana iyi hissettiriyor olabilir. Ama doğru değil.
Bel ağrısı varsa onun da egzersizleri var, şahsen bende de fıtık var ama egzersizleri yaptığım zaman kendimi iyi hissediyorum.
Duruş bozuklukları, bel ve sırt egzersizleri yapmakta fayda var.
Hocam spor yapıyordum zaten. Fakat bıraktım sporu 1 haftadır gitmiyorum. Ondan sonra ağrı kendini hissettirdi.
yunusdm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sırt kaslarınız zayıf olduğunda kamburluk ağrı vs. olası
Youtube da sırt kaslarınızı nasıl geliştiriceğinize dair videolara bir bakın
fitness'a gidiyordum hocam bıraktım 1 hafta sonra ağrı başladı.
hazarardatuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz siz olun böyle işlere girişmeyin. Şu an bile boyun ağrısı çekiyorum bel ağrısı cabası zaten. böyle durumlarda kayropraktik, ortopedi uzmanına gidip işi ehline bırakmanız en iyisi olur sizin için
Randevu aldım bile hocam

Yorumlarınız için teşekkürler aleti sormak için konu açmıştım. Ki önermiyorsunuz