uzmanweb1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abim şimdi ben size kendi yaşadığım şehirden bash edeyim bende aynı ev sahibi olma derdindeyim adamların yaptığı olay şu örnek sana bana kurada ev çıktığını farz edelim vampir gibi adamları var piyasa da onlar bu kişilere daha tatmin edici hava parası ile ulaşım sağlayıp ellerinden topluyorlar ben bulamadım inşallah sen bulursun ha bundan 10 sene önce olmuş olsaydı toki tercihi İstanbul gibi almış başını uçmuş şehirler harici uzak bölgede olduğu için herkes bedava fiyatlara haklarını devir ediyordu ozaman lar bizde düşünemedik almadık şuan adanada size anlattığım gibi 130 bin hava parası istiyorlardı 2 ay önce Allah sonumuzu hayır etsin ömrümün sonuna kadar çalışsam ödemem imkansız olan konut fiyatları yüzünden tokiler şuanda gözde oldu umarım dilediğiniz gibi olur.
Reis ben de Adana'dayım. Şu an satış duyurusu olmadı. Satış duyurusunda bu konuda bilgim var. Satış duyurusu yapılsa geçmiş olsun zaten eğer kurada sana çıkmazsa hayatta alamazsın. Şu an kentsel dönüşüm alanında satış duyurusu öncesi bu işi halletmek istiyorum. Olaydan kimsenin haberi yokken. Yapıyorum gibi. Bana özelden ulaş birlikte halledebiliriz.