Android özgürlük dünyasıdır. Her naneyi yükleyebilirsiniz ios öyle değil. Kapalı kutu bu konu da.

Arkadaşım profesyonel fotoğrafçı ve mac almaya karar verdi ama kendisine şunu söyledim. Artık programları ücretli almaya başlasan iyi edersin şayet diğer türlü mac için yardımcı olamayacağım

Ben olsam Samsung alırdım ki 13 yıldır samsung kullanıyorum. Yani yukarı da uzun süreli kullanım için iphone falan yorumlarına çok bakma. Artık akıllı telefonlar için bu uzun vadeli kelime hemen hemen kalktı gibi bir şey. Zaten bir kaç sene sonra hepimiz cihazı satıp ya da annemize babamıza verip yenisini alma derdine düşüyoruz. Amaç ne? Çünkü daha yeni sürümü var iphone 100'de ya da samsung 200'de

O yüzden bu karar size kalmış. Hangi cihazı alırsanız alın memnun kalacaksınız. İphone alanlar " oh be dünya varmış " diyecekler, samsung alanlar da " abi bu neymiş ya " diyecekler. Her 2 seçenekte de memnun kalacağını söyleyebilirim.

Diğer türlü kafanda oluşturduğun bir taslak elbet vardır. Yorumuna bakarak konuşuyorum. Mesela bu cümle Samsung ile ilgili düşüncenin daha ağır bastığını gösteriyor. " Samsung S21+, galaxy watch4 ve galaxy buds pro mu almak mantıklı? "

Karar senin