Ben kalın ibare ile kendi dusuncelerimi fikirlerimi belirttim eksik varsa ekleme yapılmasını yanlış varsa da söylemesini rica ettim herkes hür sonuçta kendi fikirlerimi paylasmamda bir sakınca olduğunu dusunmuyorum ki burası forum ytd diye de kalınca yazdım 18 yaş üstü herkes bu tarz platformlara üye olabiliyor geriye irade sözcüğü kalıyor herkesin bir iradesi var yönlendirme içeriği değil düşünce içeriği bu
Hocam yanlış anlamayın da bu kıyafet yorumu değil. Herkesin düşüncesine, fikrine, yorumuna saygım sonsuz
Velakin kıyafetin kırmızısı mı yakıştı siyahımı yorumunu yapmıyorsunuz. Şuan ki dünyada herkesin asıl silahı olan para üzerine yorum yapıyorsunuz. Gerçekten kolay değil. En ufak bir yorumun işi bilmeyen birinin aklına pozitif olarak gelir ve o kişiyi yönlendirmiş olursun. Sonra düşün ki bu kişi gitti bütün mal varlığıyla girdi kaybetti ve intihar etti. Vebalini geçtim insanın vicdanı rahat olmaz. Aynı zamanda bu tarz borsa piyasaları en profesyoneller bile bilgi, birikim, tecrübe ve araştırmalarla 1 yorum yaparken yüzlerce kez düşünüyor. Ama benle sen işimiz web tasarım günde 10 dk kendi düşüncelerimizi gelip buraya yorumlamamız ne kadar mantıklı ve doğru olabilir ki? 😊 Hepimizin Gecesi güzel olsun dostlar