yıllardır bu internet alemindeyim bir cok seye sahit oldum ve bitcoin trendini kacıranlardan biriyim hemde ticaretini yaparken sırf bundan dolayı bir daha hiç girmedim eth ilk cıktıgında ufak bir miktar aldım sonra sattım kar ettim.
Sadece usdt kullanıyorum alışverişlerim için son 48 saatir bu luna coin üzerinde dönen büyük bir olay oldugunu gördüm benim için her zaman kriz anları fırsat olmustur. hatta dün bir konuda yazdım alım yapıcam su rakama düşerse diye aldım sattım aldım sattım güzel kart ettim dönde bu günde.

Bunları yazdım piyasada cok deneyim yok ama internet alemin tarihini en ince detayını bilirim. Ortada bu kadar büyük provokasyon varken belli başlı senaryolar ürettim.
Tahminlerim dogruysa ki dogru oldugunu düşünüyorum bitcoin aşagı ivme alıcak 14 15k bandı inicek gibi gözüküyor şayet lunadan sonra bir atak gelir beklenmedik bir gelişme yaşanırsa ki bunu yapabilecek devletler ve insanlar var yukarı dogru bir ivme görür oda 40k bandını asmicagını düşünüyorum.
Ortada cok büyük bir prokovasyon oldugu aşikar bana göre bir coin bu denli kolay yok ediliyorsa her an hersey olucak .
Sunuda cok iyi biliyorum gelecegin para birimleri içerisinde kesinlikle bitcoin olucaktır. Cünkü bir cok alışverişi inanılmaz derece kısatıyor ve gizliyor.

Benimkisi teknik analizden cok fikirlerim beyan etmek oldu.
Söyledigim hiç birşey yatırım tavsiye degildir. Zaten o tavsiyeyi verebilecek kadarda bilgim yok. Sadece görüşlerimiz var