Biraz genelleme yapılmış. Sanki her kadın aynıymış gibi. Hani şu sözde aşk kitaplarında kadınları tavlamanın 100 yolu diye anlatılan kadınlar

Bu daha ziyade insanın karakteri ile alakalı bir durum. Her ne kadar artık çoğunluk maddiyata dikkat etse de belli bir kesim erkek de maddi olarak kadından bir şeyler bekliyor. Kazansın, çalışsın bana baksın kafasında. İtilmiş karakteri boşuna çıkmadı ortaya.

Ama şükür tekim ve kafam çok rahat. Aldattı mı, aldatacak mı, çocuk olacak mı, maması yetecek mi, nasıl bir geleceği olacak vs gibi kaygılarım yok. Çevrem de çok fazla baskı var. 34 yaşındasın evlen diyorlar. Bu işin yaşlılığı da var sana kim bakacak diyorlar. Evliliği bakıcılık gibi görüyorlar. Hadi o hastalanırsa kim bakacak? Yemeğin yapılır, bulaşın yıkanır, çocuğun olur, başka ihtiyaçların görülür, yaşlanır sonra ölürsün.