Bunu içgüdüye yormak yanlış hocam,kimseye tölerans gösterilmemeli sırf 'içgüdüsel' diye.
Tolerans yok hocam, beklentim bile yok kişisel yorumlamam gerekiyorsa. Bu işlerin en çok döndüğü platform olan Instagram'a en son Ekim ayında post atmışım, spora falan gidiyorum yaptığım tek şey saçlarımı toplamak, öyle ekstra bir çabam yok ister beğensinler ister beğenmesinler kafası.
Yani kızla muhabbeti ilerletsek bir ton beklenti oluşacak zaten, karşılığında da alacağım çok çok bir çocuk olur :d
Bir nevi doğru ama günümüz çağında hele ki türkiye'de bu genelleme çok yaklaştı artık, para para para başka bir şey değil. paran varsa her şey mümkün.
partner karşısındaki kişiden sevgi, sadakat, dürüstlük yerine parayı tercih ediyor öncelik bu, her ne kadar yok deseler bile kendilerini kandırırlar anca.
bu sadece kadını için değil erkeği için de geçerli.
Kesinlikle haklısınız erkekler de bakıyor artık standartlara ancak hakkımız olduğunu düşünüyorum sonuçta kadın erkek ilişkileri eskisi gibi de değil, erkek çok daha fazla yük, bunun karşılığında minimum sevgi, saygı ve sadakat görüyor.