bilgisi olan var mı ? ameliyat cuma günüydü sanırım
Hocam geçmiş olsun. Nasıl oldunuz ? Ameliyat nasıl geçti ?
Hocam merhaba durumunuz nasıldır? Bilgilendirebilir misiniz?
Hocam Geçmiş Olsun Allah şifa versin en kısa sürede iyleşmeniz dileğiyle konuyu takıp edicem.
Geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah 🙏 Hayırlı haberlerle gelip yazarsın şu konuya inşallah 🙏🙏🙏
Arkadaş 2 gündür girmiyor. İletişim numaralarından arayıp bizi haberdar edebilir misiniz rica etsem ?
3 gündür r10'a girme sebebim senden gelecek güzel bir mesaj görmek..
Vala hocam gece gece aklıma geldin baktım konu açmamışsın. Son durum nedir acaba?
Güzel haberlerini bekliyoruz hocam.
Umarım her şey yolundadır. Ameliyattan sonra bir süre telefon, bilgisayar ya da benzer elektronik cihazları kullanmaması gerekebilir. Tekrardan acil şifalar dilerim.
Konuyu sık kullanılanlara aldım her gün 10 defa güncelleme varmı diye bakıyorum umarım herşey yolundadır
Allah yardımcısı olun inşallah sağ salim çıkmıştır ve ailesinin yanında olduğundan buraya giremiyordur ALLAHIM SEN İYİ HABERLERİNİ DUYMAYI NASİP ET AMİN
Son durum nedir hocam
@RaXeS;
Tanıyan bilen biri yok mu acaba arayıp sorup bilgi verecek?
ticareti olan dostlardan hiç whatsapp numarası olan vs yok mu yarın gün içinde aramayı deneseler. merak içindeyim bende.
Allah acil şifalar versin İnşallah
Arkadaşla ticaret yapanlardan birinde mutlaka numarası olmalı merak ettik inşallah güzel geçmiştir operasyon.
Ulaşabilecek kimse yokmu arkadaşlar, inşallah iyi haberlerle bu konuyu güncellenir . Dört gözle bekliyoruz
bende öyle özellikle bu konuya girip bakıyorum
Senden güzel haberler bekliyoruz Allah şifa versin
hala bekliyoruz, inşallah güzel haberler alırız
Şimdi whatsapp üzerinden Caner hocamla görüştüm 
Çok şükür durumunun daha iyi olduğunu söyledi. Kendisi de iyi hissettiğinde inşallah konu üzerinden bilgi verecek.
Tekrardan kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim kısa sürede şifa versin inşallah...