Türknet kullanıyorum. Henüz 2 aylık kadar kullanıcısıyım. Deneyimlerimi kısaca özetleyeyim ilk 3 hafta oyunlarda pinglerim 20/30 (TR server) arası idi aldığım download speed 30-38mbps (fast.com / speedtest.net). Bölgemde desteklediği en fazla 50 fakat ortalama 40 alıyorum. Türktelekom'un bile internet veremediği bir yerde yaşıyorum dağıtıcı ile aramda 400mt var (türknet genel dağıtıcı) . 3 Haftadan sonra birçok oyunda 30/40 (TR server) ping olmaya başladı. Speed hızım değişmedi hala 30-38 arası alıyorum. Onun dışında bir sorun yaşamadım 4 kişiyiz evde hepimiz kullanırken bile gayet güzel bir internet. Şayet sosyal medyada okuduğum bazı yorumlarda hiç beğenmediklerinden bahsediyorlar gerçek sahte bilemem fakat 2 aylık deneyimim ile TT'nin bile internet veremediği bir alanda 40mbps'e yakın internet alıyorum harika.
not: Türknet düşünürseniz referans kodumu sizinle paylaşıp 1 ay ücretsiz kullanmanızı sağlayabilirim.
not2: sonradan farkettim çok karışık yazmışım sorunuz olursa özelden yardımcı olabilirim