Aşağıda yer alan 2 e-book'umu düğün işleri sebebiyle devir ediyorum. Konuyu ve ticaret geçmişimizi, açtığımız konuları incelerseniz ne kadar satış yaptığımı görebilirsiniz. Satış stratejinize göre size para kazandıracak bir eğitim. Alanlar gayet memnun. Eğitimin satış hakları için istenen ücret: XXX TL veya x.xxx Teklif Veriniz.
✅AI ile İstediğiniz Hazır İçerik, Teknik Sayfalarla Adsense Onayı Alma Kılavuzu E-BOOK GÜNCELLENDİ✅ ⚔️ Instagram'da Rakipleriniz Titreyecek | Sermayesiz Instagram'da Popüler Olun ⚔️ MUTLU MÜŞTERİLERİMİZ ;
değerli hocam'a ebook almadan önce sorduğum sorulara değerli cevaplar verdiği için çok teşekkür ediyorum. değerli bilgiler içeren bir eğitim olduğunu düşünüyorum. yakın zmaanda satın alacağım. tekrar çok teşekkür ediyorum.
E-BOOK satın alındı Hocamız bir kaç konu için yardımcı oldu teşekkür ederim kendisine.
E-BOOK satın alındı gayet bilgili ve çok ilgili hocamız tavsiye ederim.
Ebooku inceleme fırsatım oldu. Güzel ve ince yerlere değinilmiş. ben wordai sanıp almıştım ama bahsedilen sistem biraz daha değişik. ama işe yarayabilecek bir sistem.

hocamın da iletişimi kuvvetli ve iyi niyetli biri. destek konusunda şüpheniz olmasın.
Eğitim alındı sonuçları burdan paylaşırım
Ödeme yapıldı ve eğitim teslim alındı.
Gerçekten ummadığım kadar güzel bilgilere yer verilmiş.
Bu fiyata bu kalitede bir eğitim resmen bedava.
TİCARET GEÇMİŞİMİZ ;
Eğitimi satın aldım eğer zamandan tasarruf etmek istiyorsanız almanız gereken bir kit unutmayalım ki Vakit Nakittir
Hizmet alındı teşekkürler
Hizmet alındı az göz gezdirdim gercekten resimlerle süslenmiş 30 sayfadan oluşan ve 20 dklik video ile de detaylı anlatılmış bir eğitim seti olmuş kendisine teşekkür ediyor bu alanda başarılarını diliyorum
E-book alındı. Bir çok bilgi içeriyor teşekkür ederim
Bir adet hediye alındı teşekkür ederim kendisine çok bilgi veren bir e book fiyatına nazaran çok uygun fiyat yüksek kalite 👍
hediye olarak eğitimi aldım, e-booklar eğitim videosu ile desteklenince daha anlaşılır olmuş. emeğinize sağlık.
E-book satın alındı. Kendisine emeklerinden dolayı şimdiden teşekkür ederim. Başarılar diliyorum.
İçeriği referans ile aldım, kontrol sağlayacağım.
1 adet eğitim alındı. İlgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.
Video detayı hoş, satın alındı.
PDF ile eğitim videosunu harmanlaması çok iyi, satın alındı..
Hizmet alındı, teşekkürler
[QUOTE=BerkayK06;1082444058]inceledikten sonra tekrar günc