forumda taban fiyat değişmediyse 100 kelime 2.5 tldir. bir haber ortalama 400 kelime farz edersek, aylık 100 haber girilebilir o paraya. bu da günde 3-4 haber demektir.
kısacası kimsenin sabah 9 akşam 6 pcde sizin için pcde durmasına gerek yok bu hacim için. sabahtan 4 tane haberinizi hazırlayıp gün içinde girecek şekilde zamanlayabilir.
dediğim gibi ya ben sizin kastettiğiniz şeyi yanlış anladım, ya da siz konuyu farklı anlatarak bu taban fiyatın altına iş yaptırmaya çalışıyorsunuz
makale işi ile bu işin arasında çok fark var. 100 kelime için 2.50 TL bile çok az. düşüncem makalenin min 100 / 4 TL olması. her neyse. spin işleminin ne olduğunu örnekle açıkladım. işi gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. 8-9 saatlik mesai saatleri içinde bizim için toplamda 1 saatini ayırsa yetiyor. günlük 1 saat için lütfen asgari ücret ödemesini siz yapın. kimseyi pc başında tutamam bu fiyata. zaten dediğim gibi pcde çalışanların ek olarak yapacağı bir iş. size uygun değilse ilgilenmeyebilirsiniz. başvuran 7 kişi arasından 1 kişi ile anlaşma sağladık.
Belirtilen fiyatı hiç kimsenin kabul edeceğini zannetmiyorum
başvuran 7 kişi arasından 1 kişi ile anlaşma sağladık.
Bunlar yüzünden millet 10tlye makale yazıyor. İnsan şu parayı yazmaya utanır gerçekten. direkt köle arıyorum yazsaydın
kimsenin köle aradığı yok, üslubunuza dikkat edin. arz talep meselesi. istediğimiz işlemler size zor gelebilir veya sizin kapasitemizi aşabilir. Ama bu işi çocuk oyuncağı olarak gören ve aynı anda 3-4 farklı yerde çalışabilecek kişiler var. keza ben de aynı şekilde aynı işi 3 farklı yerde yapıyorum. 3 farklı site, günde toplamda 3-4 saatimi almıyor. bu işi bilen kişileri arama sebebimiz budur. kalkıp tüm gününü buna harcayacak birine zaten bu para verilmez. Tekrardan söylüyorum, size zor gelebilir. Ancak bu iş birçok kişi için çocuk oyuncağı.