Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın kendiniz diyorsunuz borsa OYUN PARKI değil. Şuan Bitcoine arz basılsa yatırımcı kalır mı sizce? Yada ETH'nin şuan belirli bir arzı yok. Sahipleri arz basacağız dese yatırımcısı kalır mı? Eth madenciler için arzı belirsiz tutuyor. Ve bu madencilik işlemleri her yıl zorlaşıyor. Kafalarına göre arz girmiyor.

Mesela Avax sahipleri şirketin ayakta kalması için elimizde tuttuğumuz arzdan avax satabiliriz diye alenen söylüyor. Yatırımcı buna göre hareket ediyor.

Uzun lafın kısası arz basılması gibi bir durum söz konusu olduğunda coin/token sahibi bunu piyasaya girmeden yatırımcılarına bildirmekle sorumlu.

Borsa yüksek risk işlem içeren bir platform. Her parası kaybeden mağduruz diyemez tabii ki. Lakin böyle bir ALDATMACA sistem. Tüm yatırımcılarını mağdur etmiştir.
Senin anlamak istemediğin konu şu tam olarak bu olacakların yaşanmayacağının garantisini kimse veremez. Burası borsa her şey olur kazanırken ben kazandım kaybedince mağdur edildim.
Yok böyle bir şey bu kafayla gidenler daha çok batar bu piyasada, bana göre ortada bir mağduriyet yok tedbirsiz olanlar battı.