Geçmiş olsun. Öncelikle düşünmemeye çalışmak daha fazla düşünmenize sebep olur. Olabildiğince kafanızı başka şeylerle meşgul edin. Bende bir ara çok saçma sapan konuları kafama takardım ama nasıl. Sabahtan gece yatana kadar düşünür mü insan? Düşünmemeliyim dedikçe aklıma geldi. Sonradan sonraya unutmaya başladım. Ara ara gelse de başka şeylere veriyorum kendimi geçip gidiyor.
Yüce rabbim şifanı versin hocam 🙏 maddiyat açısından sorununuz yok ise online hizmetler mevcut onlardan yararlanabilirsiniz. Aklınızı dağıtmak için oyun oynayın müzik dinleyin müzik dinlerken kendinizi müziğe ve ritmine verin dans edin şarkıyı söyleyin çalabildiğiniz müzik aleti varsa çalın. Özellikle kedi köpek sevmek bu konuda çok etkili olur evcil hayvanınız varsa alın yanınıza yanlış hatırlamıyorsam kedilerin o mrr sesi mutluluk hormonu sağlıyor insana iyi geliyordu. Bu tür şeyler yaparsanız yararı dokunacaktır diye düşünüyorum hocam tekrardan çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun hocam bende tırın altında kalıyordum allah korudu 2 kırıkla atlattım sadece hala motora biniyorum ancak en ufak bir bilinçsiz şöför bana bir risk yaşatsa elim ayağım boşalıyor o korna sesi yerde yatışım hiç aklımdan çıkmıyor 1 sene geçti üzerinden allah korumuş sizide motordan bir süre uzak durun iyileşmeye başladıkça günlük hayatınıza dönün imkanınız varsa bir tatile çıkın
Geçmiş olsun hocam bende otobanda bulunan taş sayesinde kaza geçirmiştim. Az çok anlıyorum sizin durumunuzu lakin psikolojik sorunları yaşamanız normaldir. Keza bu bir süre böyle devam edecek. Bitişi ise motora ve hıza olan korkunuzu yenmeye başlamanızla geçecek veya azalacaktır. Bir süre motor ve araçtan uzak durmanız. Birkaç ay sonra ufak bir motor veya araba sürüşüne çıkarak yavaş yavaş bu durumla baş etmeye başlayabilirsin. Bunları daha ömceden yaşadım ve yendim şuan hala 9 canım varmış gibi araba ve motor kullanıyorum. Eskisinden daha kararlı ve korkusuz şekilde sürüyorum. Zamanla geçecektir sizin durumunuz. Not: 3 yıl önce Bursa otobanında gazlerken top speed denemesinde 294 km/h ile kaza yaptım. Ekipmanların yardımı ve Allah'ın takdiri ile hayattayız. Beterin beteri var demişsiniz emin olun doğru. Ancak fark ettim ki sizin ekipman eksiğiniz varmış. Yoksa çenenizde kolay kolay iki kırık birden olmazdı. Tekrardan geçmiş olsun.
hepinizden Allah razı olsun