forumda okuduğum en mantıklı yorumlardan birisi
deathcross goldencross takibi yapıp sezon sezon yakalasak bile artık bıktım uzandım dark dizisindeki zaman kavramında olan kısır döngü gibi herşey sürekli olarak tekrar ediyor 3.000$ iken btc gene aynı hareketler yaşanıyordu 60.000$ ikende bile yaşandı 20.000$ de iken bile hep ama hep aynı şeyler yaşanıyor sabit rutine bağlamış
hocamızın dediği gibi olcak ben daha önce demiştim haziran, temmuz ağustos sonlarına doğru btc düzeltir diye hala dediğimin arkasındayım o zaman btc uçtu diyelim gene düşecek gene böyle gidecek bu
yatırım tavsiyesi değildir
Bundan sonraki süreci harfiyen anlatıyorum. Musluk veya Damacana'dan bir badak suyu dolaba koyuyorsunuz. Soğuduktan sonra afiyetle içiyorsunuz.
Adamlar 1 dolara 8 milyon LUNA almış daha gelebilir geri diye bekleyenin kafa tasını açıp beyin var mı diye bakmak gerek.
Ben daha dibin görülmediğini düşünüyorum. Evet luna çökmüş olabilir ama şimdi btc kendini toparlıyor gibi gözükse de kayıplarını başka yerden çıkarmaya çalışanlara ölümcül vuruş daha gelmemiş olabilir. Luna da 1$ altını görüp sonra üstüne çıkmaya başladığında çok fazla yatırım yapan vardı. Ama hepsinin elinde kaldı. Bazıları da twitter da tag açalım 4 milyon kullanıcısı var binance ın mutlaka kurtarır gibi salak salak şeyler söylüyor.