chtklnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru normalde tanıtım yazısı alarak ilerliyorum. Ancak bu sitenin sektörümle ilgili sayfalarının iyi sıralamalara sahip olması beni direkt banner backlinke yönlendiriyor.
bu arada banner link tartışılmaz katkı sunar, ancakkk alım yapacağınız sitenin organik günlük tekil hit sayısı yok ise, banner sadece süs kalacaktır, naçizane önerim buna dikkat etmenizdir. bu konuda da atıyorum 5 K tekil hitli site bulsanız bannere aylık 500 tl der. ucuz ise zaten hit yoktur, bannerde hit yoksa kesinlikle almayın, ancak footer alırsanız hit olmayıp makale sayısı yani indeksi fazla ise bu bile işinizi görecektir. banner tatışılmaz bence en iyi reklam birimidir ama hit yok ise en kötüsü ve gereksizidir. bu arada bannerde alırsanız footerda alırsanız, KESİNLİKLE 1 ay sonra kaldırmayın link kaybı yaşarsınız, footer candır ama link yenilenmediği sürece zarar vermeye başlar, bu tanıtım yazısı içinde geçerli, 6ay sonra 1 yıl sonra satın aldığınız link kalkacaksa bu da uzun vadede yarardan çok zarar sağlayacaktır, sürekli başka alımlar yaparak yerini doldurmanız gerekir