BilalGedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ertan hocam ile konu tasarimi icin bir kez daha calistik. Allah razi olsun iyi ki benimle gecmis, boylesine guzel bir insan tanidigim icin sansliyim. Forumda tasarim alaninda ilk kez calisip benimle calismasi beni hem cok mutlu etti hem de onurlandirdi.

Kurmus oldugu iletisim, emege karsi olan saygisi, calisma esnasindaki tutumlari, tasarimi hazirlarken gayret gosterdigi yardimlari, boylesine yogunlugumda gosterdigi anlayis ve daha su an aklima gelmeyen o kadar cok yaniyla bana oylesine yardimci oldu ki, calisma kendiliginden kaliteli, icimize sinen bir hale geldi acikcasi.

Ticaret ahlaki nedir, nasil olmali, hepsinin fazlasiyla cevabidir kendisi. Calismanizi siddetle tavsiye ederim, bizzat sahidim verecegi hizmetin kaliteli olacagindan, emege boyle deger veren bir kisi hizmet verirken nasil olur daha iyi tahmin edemem. Kendisine elimden gelen her yardimi ucretli-ucretsiz sunacagim. Konu, hizmetiniz ve tasarim hayirli ugurlu ve bereketli olur insallah, gule gule ve guzel gunlerde kullanmanizi dilerim.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim