Ekleme yaparken de coine dikkat etmek gerekir diye ilave yapayım. Her projeye düşünce ilave yapılması çok büyük risk. Yakın zamanda lunadan zarar edenlerin çoğu buradan döner deyip te alanlar. Ust düşük, 1 dolara sabitleyebilmek için lunadan yediğini bilse, kimse almazdı.
Aynısı mining edilen güvenirliği ispatlanmış arzı kısıtlı bir coin olsaydı, hele de göz önünde yaptığı şeyler varsa ürün-hizmet gibi düştükçe alırdım evet.
2018 den sonra kendime kesinlikle yap dediğim şeylerden birisi sizin dediğiniz gibi, risk yönetimi ve strateji, zarar etmeden de sanmıyorum bunları öğrenen azınlıktır.
Aynen lunaya ekleme yapanların parası çöp oldu ve evet bahsettiğim şeyler para kaybetmeden öğrenilmiyor maalesef. Ben de zarar ettim, paramı kaybettim, kaldıraçlı işlemlerde param sıfır oldu

örneğin Luna short girmenin doğru bir hamle olduğunu düşünsem de 100$ dahi para ile shorta girmedim. Çünkü bir planım, stratejim var ve buna sadık kalmam gerek. Benim için öncelikli olan para kazanmak değil, para kaybetmemek..

Bu piyasa ne fırsatlar veriyor ve bu fırsatlar da hiçbir zaman bitmeyecek. Kalın sağlıcakla..