vdsl var hocam. ping değerleriniz nasıl ?
7-8 ping alıyorum. diğer iss lerde 12-13 civarı oluyordu genelde (türknet hariç, o da 8 civarı veriyordu)
gıbırnetin en yakın rakibi benim gözümde netspeed ve türknet. iyi güzel de türknet çok şişirildi. İstanbul beyoğlunda 46 gün internetsiz bırakdı beni türknet. iş bilmez laftan anlamaz çağrı merkezlerine konuya hakim olduğumu hatta direk sorunun nereden kaynaklanabildiğini dememe rağmen dinlemeden suratıma da kapattılar, bağırıp çağırdılarda. Türk telekom kablosu koptu deyip bir yalanın arkasına sığındılar. 46. gün lanet ettim direk gıbırnete nakil istedim. koptu dedikleri kablo ile ertesi sabah gelip internetimi bağladılar. üstelik bir de 46 gün kullanmadığım bu sürenin parasının üstüne yattılar. Twitter dan yağdırdım kendilerine 1 ay sonra paramı zar zor geri aldım. yani ne diyeyim arıza yoksa tüknet güzeldir ama bi arıza olursa vay halinize. (gigafiberde vip ilgileniyorlar) saygısız sizi dinlemeyen temsilciler, iş bilmemeleri, zırt pırt hat değerleriyle oynamaları vs çok canımı sıkmıştı.