Para sistemde kaldı dedikten sonrası pek önemli değil hocam

İşleyişi bilmediğiniz için ben ne kadar anlatmaya çalışsam olmayacak. Yatırım yapmak risk işidir. Dolarda ne kadar kişi terste kaldı, ne kadar kişi kâr etti hepimiz görmüş olduk. Aynı şey altında da geçerli.
Destekli para birimleri neden böyle oldu hocam

Her piyasa manipüle edilebilir ki bunu yüzlerce kez gördük. Bu tip durumlar için stoplar kullanılabilmektedir. Kullanıp kullanmamak kişinin tercihine kalır.
Para sistemde kalmaz bu arada onu da söyleyeyim size de
İyi forumlar.
Siz bana sistemin işleyişini anlatıyorsunuz ben size kaybedenlerden bahsediyorum. Onu diyeceğinizi bildiğim için zaten de kişinin kendi hatası ibaresini kullandım.
Ponzi sistemlerde de bir işleyiş ve kural vardır ama vurgun yapıldığı zaman istediğin kadar tıkla, işlemez. Çünkü para el değiştirdi, asker tabiriyle.
Diyorum ya, kripto etik bakıldığı için o butonlar çalışıyor ve emir veriliyor. Ya çalışmazsa bir gün

Aslında bu luna da yaşandı ama herkes kendi cebine ve bilgisine baktığı için ya aç gözlülük denildi ya da beceriksizlik. Sana bana gelmediği müddetçe bu sistemleri övmeye devam edeceğiz.
Ponzi sistemlerine girenlere dikkat edin. Ölümüne savunurlar.
Sistem kazanmaz demişsiniz. Ülkemizde vurgun yapan, mankenlerin reklamını yaptığı bir borsa vardı. Adını unuttum. Nette de kısa bir araştırma yaparak da bulmak istemiyorum. Zaten işin içindeyseniz bilmişsinizdir.
Mesela o borsa da iyi bir vurgun yapıp gitti. Binance ile o bir mi diyeceksin tabi ki. Al binance kitabını oku da diyebilirsin. İnanmışlık zaten bunu gerektirir ama kazandığınız müddetçe bu kaybeden insanları zaten anlamamız mümkün olmayacak.
2009 yılından beri online sektörün içindeyim. Bir Dünya Ponzi sistemi gördüm. Misal, luna için bir vurgun demiyorsanız bildiğiniz bu sistemi çokta konuşmaya gerek yok zaten.
Haa bu arada, bende bu sistemin içinde yer aldım. Paramın 3 günde 5 katına kadar çıktığına tanık oldum ama beceriksizliğim yüzünden sistemden girdiğim parayla tamamiyle çıktım