Tinkerbel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Öncelikle Hayırlı Olsun.

Bilmeyenler İçin Bilgilendirme Yapmak Amacıyla;
İngiltere Üzerinde Bulunan LTD Şirketler Yıllık 85.000£ Kadar TAX/KDV/VAT Muafiyeti Bulunmaktadır.
Şirketinizi Yeni Açtıysanız ve TAX/KDV/VAT Kaydı Yaptırmadıysanız Siz Sadece Yıllık %19 Kurumlar Vergisine Tabi Olucaksınız.
Kurumlar Vergisinide Şirket Harcamalarınızı Gider Olarak Göstererek Düşük Bir Şekilde Ödeme İmkanınız Var.
Eğer Satışlarınız Bol Olursa Amerika/Wyoming Üzerinde Şirket Açmanızı Öneririm. ( Amerika Dışına Yaptığınız Satışlarda TAX/KDV/VAT ve Kurumlar Vergisi Bulunmuyor Yıllık Belirli Bir Miktarda Eyalet Ücreti Veriyorsunuz Wyoming İçin Hatırladığım Kadarıyla 65$ Olması Gerekiyor. / Amerika Şirketiniz Üzerine Açılan Wise Businnes Hesaplarında Şirket Kartı Verilmiyor. )

Ayrıca Yurtdışında Çoğu Kişi PayPal'da Kullanıyor.
PayPal Businnes Açarak Web Sitenize PayPal Payments Pro Eklentisi İle Hesabınızı Bağlamanızı Öneriyorum.

Şimdiden Hayırlı İşler Bol Kazançlar Dilerim.
Teşekkür ederim. Bilgiler için de ayrıca teşekkürler.
Dediğiniz gibi eğer satışlar iyi giderse Amerika'yı düşünebilirim.

Paypal'da sorun yaşandığını duyuyorum. Şirketin adresini birçok firma kullanıyor ve Paypal hesabı kapanan çok kişi varmış. Bundan dolayı çekiniyorum.

Sitemde ödeme için Stripe düşünüyorum ilk aşamada. Belki PayPal ve Stripe'ı beraber eklerim siteye.

Bazı şirket kurulum hizmeti veren firmaların (yerli firmalar) internet sitelerinde unique suit address, benzersiz adres yazıyor. Paypal vs için sorun olmuyormuş deniyor ama o konuda da net bilgi alamadım, bir bilginiz var mı? Yani şirket için sadece bende olacak bir adres sunan var mı? Paypal kart olur, ya da özel kargom olur oraya gönderip oradan Türkiye'ye adresime yönlendirebilirim hem. Google'da İngilizce ne ararsam arayayım öyle bir adres bulamadım.