Dönüş zorunluluğu yok, şansa işte.. Sanırım 1 hafta ara sıra uyarı gidiyordu, teklife baksın diye. Alan adı başka yerlerde de satılık mı bakılabilir, Afternic, DAN vs. Alan adının bulunduğu firmanın market bölümü varsa orada da satışta olabilir, oraya da bakılabilir. Satıcının ilgisini çekiyor mu diye sahte ve yüksek bir teklif verilebilir.. Ayrıca alan adı şimdi o kişinin bile olmayabilir, belki düştü veya sattı, başkası aldı. o zaman da umursamaz. Benim bir sürü alan adım Sedo da satışta (ben eklemedim, eski ekleyenlerden listeli kalıyor). Whois ile iletişim kurmaya çalışılabilir.. Alan adı değerini belli ediyorsa zaten .min fiyata vermeyecektir. Çoğu satıcı da .min fiyata dokunmuyor, .min fiyat 100 USD gibi default olarak kalıyor..
Teklifinizi ciddi bulmamış olabilir. Ben de orada domain listelerken 99 usd olarak belirtiyorum ancak domain için istediğim fiyat 6500 usd mesela. Biraz da alıcıları tartmak ve istatistik tutmak için böyle bir fiyat belirlenebiliyor.
İlginiz için teşekkür ederim. Konuyu açtığım tarihten bu tarihe kadar uğraştım ama sonunda domaini satın aldım

İlk kez sedo üzerinden bir domain almış oldum ama değdi. 99 dolar olarak girdiğimiz bu domainden 700 dolar ödeme yaparak satın almayı tamamladık