Glycon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komedi olan nedir herhangi bir yazılım ile perfect panel üzerinden şuan sorunsuz api çekimi sağlayabilirseniz bu konuyu tekrar konuşalım.

Savunuculuğunu yapmış olduğunuz perfect panel tekel olma yollarında adım adım ilerlerken böyle düşünüp perfect panele geçmenizi isterken bizler uygun hizmet vermek adına elimizden geleni yapalım ve suçlusu Glycon olsun değilmi.

Varsayalım ki problem Glycon kaynaklı Moon Panel kullananlar niye aynı sorunu yaşıyor hepsini geçtim şuan perfect panel üzerinden api çekebilen bir panel gösterirmisiniz bana?

Perfect panel sorunlu değil perfect panel öyle istediği için yaşıyorsunuz bu problemleri. Perfect panel Glycon veya diğer yazılımların api çekimini engellediği veyahut api sisteminde bir problem olduğu İçin.

Halen daha mı sorun glyconda diyorsunuz

https://turkpaneli.com/api/v2?key=32...ction=services

yukarıdaki bağlantıya girip birkaç kez yenileme yapın bazen servisleri çektiğini bazen beyaz ekranla karşılaştığınızı göreceksiniz ilgili panel perfect paneldir.

Biryerden tanıdık geldi mi sizlerin panelindede bazen çekip bazen hata veriyor şuanda değilmi?

Bu durumda sizin kullandığınız cihazda mı bozuk?

Birdaha lütfen siz Glycon kullanmayın perfect panel kullanın.
Zaten perfect Kullanıyorum