Kul hakkı yemeyi içine sindiren birisi birde kur korumalı mevduata yatırırsa bu parayı hem faizden hemde doların yükselişinden parayı cukkalar.
Zengin eşine dostuna çocuğu üzerine evi alıp bir kaç ay içinde de satarsa miss gibi başka kâr da ordan.
Fakirden alıp zengine vermeyi göstere göstere yapıp, yine fakirlerden %30 oy almayı başarıyorlar bilim adamlarını bu insanları incelemeye davet ediyorum.
Muhtemelen bana demiyorsunuz zaten benim 2 milyonum da yok, hiç olmadı, olacağını da zannetmiyorum ama kul hakkı mevzusunda laf sokulmuş gibi hissediyorum. Sürekli tekrarlamaktan hoşlanmıyorum ama ben deistim, benim öyle inancım falan yok kısacası özellikle kul hakkı mevzusuna. Ahlaki olarak kimsenin tek kuruşuna dokunmam asla ama
kul hakkını içine sindiren birisi gibi bir cümle laf çarpmış gibi oluyor, başkası sizin inancınıza veya inançsızlığınıza laf etmiyorsa bence aynı şeyi yapabilirsiniz

Faiz bana göre asla haram değil, özellikle böylesine enflasyon olan bir ülkede paramız yılda %80 değer kaybederken %20 gibi bir getiri kar değil %60 alım gücünün azalmasından başka bir şey değildir. Ben kendi içimde ahlaki değerlendirmemi yapıp kararımı veririm, hatta faiz oldukça insani ve ahlaki bile olabilir, ben bugün 5 lira verir seneye 6 lira alırım ama bu 1 lira için 1 yıl beklerim, başkası 5 liraya x ürün alır 6 liraya satar ve bunu yıl içinde 50 kere yapar, herkes ahlaklı ama parasını 1 yıl enflasyona ezdiren mi ahlaksız yani? Kısacası böyle alakasız bir konuya inanç karışmasa daha iyi olur, herkesin ahlakı da inancı da kendine.