Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kusura bakmayın hata bizimmiş sayenizde ögrendik. doğrusu işi gücü bırakıp 7/254 sayfaya f5 yapıp adamların girip girmediğini görmemiz gerekiyormuş. bu bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. konuyu kapatmanıza gerek yok ben kapatıyorum. anlaşılan o ki bu adamlar yeterince vurgun yapmamış olmadı yardımcı olmak adına onlardan 2-3 şirket kurulumu daha alayım da belki o vurgunları tamamlanır o zaman banlanır.
Bir hata olarak görmek yerine bizim gözümüzde günde 100 şikayet konusu, sizde ise 1 şikayet konusu olduğunu ve şikayetçi olduğunuz üye aktif değil diye konu kapatıldıysa online olmasını sizin takip etmeniz daha doğaldır.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bundan sonra insanlar haklarında açılan şikayet konularına 6 ay sonra cevap versinler o halde. bu süreçte de forumda gezinip, müşteri bulup, konu up'layabilsinler.
zira bir çok üyeye uzun süredir mağduriyet yaşatıp hala forumda bulunan bir üyelik banlanmıyor, rapor edilen şikayet konuları açılmıyor. soran olursa da ne aceleniz var deniyor.
günün neredeyse 10 saati forumdayım, şikayet konularını okumayı seviyorum. yeni bir üye olarak bu yaklaşımınızı ve esnekliğinizi neden diğer şikayet konularında göstermediğinizi merak etmiyor değilim.
sizler için işler yolunda olsa da, sizleri tanımayan ve yönetim biçiminize aşina olmayan kullancılar için, her gün 1-2 defa açılan konularda da görebileceğiniz gibi, R10 her üyeye aynı empati ile yaklaşmıyor.
bu dediklerimi lütfen şikayet olarak değil, eleştiri olarak göz önünde bulundurun.
selamlar.
Forum kuralları rastgele işlemez. 10 tane -trade alıp ciddi bir hastalığından dolayı foruma giremeyen ve gelince de tüm mağduriyetleri kuruşuna kadar giderene de şahit olduk. Sizin gözünüzde banlayıp geçmek olabilir ama bizim amacımız kişileri uzaklaştırmak değil bir mağduriyet varsa bunu gidermek. İki tane şikayet konusu var diyelim haydi uzaklaştırdık, bunun üzerine iadenizi alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz. Burada sorunu çözüme kavuşturma taraftarıyız. Tekrar ve son kez belirtiyorum ki R10.Net üzerinde her üye eşittir. Bir kişi bir yılda 100 olumlu 2 olumsuz ticaret yaptıysa açıklama dinlenir ve karar verilir. Bir üye 1 ayda 4 olumsuz ticaret yaptıysa tabii ki biraz daha farklı davranılır örneğin şikayet kısıtlaması aktif edilir. Ama açıklama mutlaka dinlenir.