@MercanTelekom; zaten sunucu satın aldığınızda barındırdığınız yer size kontrol paneli verir oradan bütün kontrolleri yaparsınız fiziksel sunucu kiralama ile aynı şey zaten sadece satın alıyorsun satın almanın avantajları ileriki zamanda o cihazı satabilirsiniz şuanda başlangıç serverler 10kyada bulabilirsin ve ikinci el alıp cihazı barındırmaya verdiğiniz zaman bütün kontrolleri onlar gerektiği gibi yaparlar ip ücreti de aynı fiyata denk gelmiş oluyor benim önerim di bu sadece
Aslında biraz bütçe ayırılabilecek güç olduğunda dediğinizde mantıklı hocam. Bu konuda da biraz araştırma yapacağım. Teşekkür ederim.
Merhabalar,
Hocam hem sizin hem de sektördeki diğer arkadaşların konularını tahmin ediyorum en az 4-5 defa incelemişimdir.
Ama işte ben bir kıyasa yapamıyorum. Şu cihazı alırsam şunları oraya taşırım, bundan 2 tane alsam işimi görür vs. diyemiyorum. Bu yüzden ihtiyaca göre tavsiyelere ihtiyacım var.
Biraz önce özelden teklif veren bir arkadaşımız trip yaptı. O kadar cihazı tek makinaya nasıl sığdıracaksın diye. 😊
Bunu bilsem şu özelliklere sahip bir cihaz alacağım der, net konuşur, alır, konuyu kapatırdım.
Merhaba,
datacenter ip 9 tl, isp ip olarak adet 15tl'den isp ip sağlayabiliriz.
Intel 2x E5 2697V2 (24 Core 48 HT) İşlemci
384GB RAM
2x 1TB SSD Disk
1Gbit/s
13 Ücretsiz İP Adresi
Ücretsiz anti-DDoS Protection
Türkiye Bursa DGN Lokasyon
İlk ay 3500 TL Devam Eden Aylarda 4000 TL KDV dahil
Merhaba, teklifiniz için teşekkür ederim. Bu cihazın maliyeti beni biraz aşıyor.
Merhaba,
İlettiğiniz link kırık hocam. Ama sitenizde bulunan TR lokasyon sunucularla aynı yere yönlendiriyorsa inceleyeceğim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Merhabalar arayışınız devam ediyorsa sizlere İstanbul/Turknet - KapteyanDC lokasyon üzerinde hizmet sağlayabiliriz.
Merhaba,
Şuan için arayışım devam ediyor. Netleşen bir görüşmemiz olmadı.
Merhaba, teklifiniz için teşekkür ederim. Size özel mesaj yoluyla dönüş yaptım.