KeyPazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekstra bayram harçlığı, çocuk vs demeniz hiç hoş değil, bu şekilde kendi seviyenizi belli ediyorsunuz.

Sizin çalıştığınız firma ile yaşadığınız sorun beni ilgilendirmiyor. Ben bir hizmet satın aldım vaad ettiğinizi bana sorunsuz olarak vermek zorundasınız.

Evet bana iki seçenek sunmuşsunuz. 1. sini seçmemin sebebi tekrar böyle bir sorun yaşayacağımız için uğraşmak istemedik. 2. seçeneği seçmeme rağmen dönüş yapmadınız. Ben bunun kanıtını atabiliyorum fakat siz atamıyorsunuz, ayrıca destek talebinden de dönüş yapmamışsınız konuda belirtildiği gibi. Yaptığınız iadeye karşı dekont atabilirdiniz veya benim açtığım destek talebine dekont atabilirsiniz ki atmamışsınız bu sizin sorumluluğunuz (iade yaptıysanız dekont atmak zorundasınız zaten anlık olarak) Sonuçta burada telegram vs üzerinden alım yapmıyoruz sizin zannettiğiniz gibi kurumsal bir firmadan hizmet alıyoruz. Hangi kurumsal firmanın iadeyi yapıp dekont atmadığı görülmüş?

İadeniz sağlanmış diyip tekrar iadenizi sağlayabiliriz diyorsunuz bu durum bana komik geldi. Ayrıca iade sağlayacağınız için ortada bir mağduriyetlik durumu var ki bana böyle birşey söylüyorsunuz., ben bunu şikayet konusun da belirtiyorum ve siz marka karalamadan yasal işlem yapacağınızı belirtiyorsunuz. Yasal işlemi başlatın başlatırken de alıcıya iade sağladım diye de belirtirsiniz.

Ayrıca konuyu @DemirX; adlı üyeye yöneltmişsiniz. Konuyu saçma sapan bir yere saptırmışsınız. Konumuz @DemirX; adlı üyenin konuyu takip etmesi değil. Sizin benim yaşadığım mağduriyetimi nasıl gidereceğiniz?

Domaini tekrar veremiycegimize gore ne istiyosunuz maduriyet için ?