cankutlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hata bunlar arasında seçim yapmak ile başlar.Bu alanda hepsi bir bütün şekilde işlemelidir. Hepsi bu arada ilerlerse en güzel performansı alabilirsiniz SEO Ads reklamları sosyal medya kullanımları hepsi bir bütün önemli olan bu çalışmaları uyum içerisinde en doğru şekilde sürdürmek. Bu arada en pahalı SEO 900 1000 diye birşey yok bu fiyatlara sadece optimizasyon Hizmeti alırsınız onu da işinin ehli birini bulmanız önem içerir haricî şekilde SEO dan verim almak için süreklilik gerekir. Şimdi siz ben nasıl 10.sıradayım diyeceksiniz onuda size şu şekilde özet geçeyim her kelimenin zorluğu ve rekabeti bir değil bazen. U durumlar olabilir ayrıca sizin hedefiniz 1 site için sadece 1 anahtar kelime mı? Bunu geliştirmek gerekmiyor mu? Sektörü bilmediğim için üzerine konuşmak yerine sadece sormak istedim. İyi çalışmalar dilerim.
Selamlar, teşekkür ederim. Domainimiz güzel olduğu için ve sektörde 1 site yeterli olacağı için böyle birşey sorma gereği duydum. Fakat konu açtıktan sonra da farkettim ki en azından kendi sektörüm için SEO suanlık pek birşey ifade etmiyor.
Çünkü dediğim gibi site 1-2 günlük olmasına rağmen, 0 seo, 0 backlink ve 0 blog ile 2. sayfa 1. sırada. Ufak hizmetler alıp ilk sayfaya da çıkarabiliriz fakat reklam almanın en azından bizim sektör için daha dikkat çekici olduğuna karar verdim en azından belli bir piyasa edinene kadar.