royalenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Problem insanlar veya yönetim değil. Üyeliklere erişimin bu kadar kolay olması. Önceden böyle miydi, hayır. Peki eski sisteme bir şekilde dönülebilir mi, evet.
Eski sisteme dönülebileceğini düşünmüyorum, ben üye olduğum zaman 20-30 k arası forum üyesi vardı diye hatırlıyorum. Ortağım bile bana davetiye kodu vermiyordu.
Eski reklamcı arkadaşımdan bulup üye olmuştum. Örneğin ben senden davetiye aldım üye oldum bir usulsüzlük yaptım davetiye atanda banlanırdı diye hatırlıyorum.
Şimdi ise 160 binden fazla kayıtlı üye var. Ekşide millet birbirine davetiye gönderiyor, 160k dan hadi 80 bininde davetiye olsun yeni 160k üye demek buda. Ayrıca el altından davetiye satışları yapılmaya başlanır.

Yönetim ya bu şekilde devam edebilir yada davetiye hakkını az kişiye tanır, davet edilen bir usulsüzlük yaparsa davet edende banlanır. 2. seçenekte ayda ekstra yüzlerce konu açılır.
Yinede yönetim daha iyi bilir benim düşüncem bu şekilde. Ben sadece düşüncelerimi yansıttım, benim forumda tanıdığım 10 kişiyi geçmez onlara bakıyorum genelde, kendi konularıma bakıyor veya sorunlarım hakkında konu açıyorum.
Şikayetim var kategorisine fazla bakmadığım için bir sorun varsa sorunu bilmiyorda olabilirim. Son olarak, Ticaretin canlı olması ve devamlılığı için üye gelişinin devamlılığı son derece önemli.